شنبه 1 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری امکان تعامل بهتر رباتها با اجسام فراهم می‌شود

 
 

چهارشنبه 28 فروردين 1398

امکان تعامل بهتر رباتها با اجسام فراهم می‌شود

 
 

پژوهشگران دانشگاه "ام.آی.تی"، نوعی سیستم یادگیری ابداع کرده‌اند که می‌تواند توانایی شکل دادن به مواد را برای ربات‌ها فراهم کند.

شاید یک سیستم جدید یادگیری بتواند توانایی ربات‌ها را در شکل دادن به مواد بهبود بخشد و امکان تعامل بهتر آنها با اجسام جامد و مایع را فراهم کند. این سیستم موسوم به "شبیه‌ساز ذره‌ای مبتنی بر یادگیری" می‌تواند به ربات‌های صنعتی این امکان را بدهد تا واکنش مواد گوناگون را پیش‌بینی کنند و برای مواردی مانند مدل‌سازی با خاک رس یا رول کردن سوشی به کار روند.
شبیه‌سازهای فیزیکی در برنامه‌ریزی رباتیک، شبیه‌سازهایی هستند که تفاوت میان واکنش مواد را مشخص می‌کنند. ربات‌ها با استفاده از این شبیه سازها آموزش داده می‌شوند تا پیامدهای تعامل خود با اشیا را پیش‌بینی کنند اما شبیه‌سازهای قدیمی معمولاً بر اشیای جامد تمرکز دارند و نمی‌توانند از عهده پیش‌بینی کار با اشیای مایع و یا نرم‌تر برآیند. برخی از شبیه‌سازهای دقیق‌تر می‌توانند با اشیای گوناگونی کار کنند اما تمرکز اصلی آنها بر روش‌های تقریبی است که خطاهای ربات‌ها را هنگام تعامل آنها با اشیا در جهان واقعی نشان می‌دهند.
پژوهشگران دانشگاه "ام. آی. تی"(MIT)، مدل یادگیری جدیدی ارائه داده‌اند که می‌توان نحوه تعامل بخش‌های متفاوت ماده را هنگام فشرده شدن یا ضربه خوردن به آن آموزش داد. ربات‌ها می‌توانند با کمک این مدل، علاوه بر مواد جامد، واکنش مایعات را به لمس شدن پیش‌بینی کنند و از عهده کار با آنها برآیند.
در آزمایش‌های این مدل، یک دست رباتیک موسوم به "رایس‌گریپ"(RiceGrip) که به دو انگشت مجهز است، توانست یک فوم که قابل تغییر شکل نبود، به شکل دلخواه درآورد. می‌توان گفت که پژوهشگران با این ابداع، نوعی مغز مجهز به فیزیک بصری ارائه داده‌اند که ربات‌ها می‌توانند با استفاده از آن، اشیای سه‌بعدی را بازسازی کنند و این کار را تاحدودی شبیه به انسان‌ها انجام دهند.
"یونزو لی"(Yunzhu Li)، از پژوهشگران این پروژه گفت: انسان‌ها، یک مدل فیزیک بصری را در ذهن خود دارند که امکان تصور چگونگی واکنش ماده را هنگام هل دادن یا فشار آوردن به آنها فراهم می‌کند. انسان‌ها با کمک این قابلیت می‌توانند کارهای پیچیده‌ای انجام دهند که از عهده ربات‌های کنونی خارج است. هدف ما این است که نوعی از مدل فیزیک بصری را برای ربات‌ها بسازیم تا بتوانند این قابلیت‌های پیچیده انسانی را داشته باشند.
"جیاجون وو"(Jiajun Wu)، از نویسندگان این پژوهش گفت: انسان‌ها در پنج ماهگی، انتظارات متفاوتی از مواد جامد و مایع دارند و ما می‌خواهیم این قابلیت‌های به ربات‌ها نیز منتقل کنیم.
مقاله این پژوهش، در نشست بین‌المللی "ICLR" ارائه شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار