پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات رییس سازمان فضایی ایران: مساحت دریاچه ارومیه افزایش یافته است

 
 

دوشنبه 19 آذر 1397

رییس سازمان فضایی ایران: مساحت دریاچه ارومیه افزایش یافته است

 
 

رییس سازمان فضایی ایران با اشاره به پایش پدیده ها با ماهواره گفت: طبق تصاویر ماهواره ای آخرین مساحت دریاچه ارومیه حدود ۱۴۸۲ کیلومترمربع است که در سال گذشته همین تاریخ، مساحت دریاچه حدود ۱۴۳۵ کیلومترمربع بود.

مرتضی براری رییس سازمان فضایی ایران با اشاره به اهمیت پایش پدیده های مختلف زمین اظهار کرد: سازمان فضایی ایران به صورت روزانه سطح کشور را با استفاده از داده های ماهواره ای مورد پایش قرار می دهد و گزارش‎های آن در حوزه های مختلفی اعم از برف سنجی، منابع آب، پوشش گیاهی، گرد وغبار، کشنده سرخ، خشکسالی و ...از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان فضایی ایران در اختیار عموم قرار می گیرد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال پایش مساحت دریاچه ارومیه با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای فعالیتی است که به صورت مستمر در سازمان فضایی ایران انجام می شود و محصولات آن از ۴۰ سال گذشته تا کنون در دسترس است که بر اساس آن می توان تغییرات سطح این دریاچه رادر سالهای مختلف مورد بررسی قرارداد.
براری افزود: آخرین مساحت دریاچه ارومیه مطابق با تحلیل های صورت گرفته روی تصاویر ماهواره ای حدود ۱۴۸۲ کیلومترمربع است که در سال گذشته همین تاریخ، مساحت دریاچه حدود ۱۴۳۵ کیلومترمربع بود.
معاون وزیر ارتباطات در ادامه گفت: پایش دریاچه های پوزک، صابوری و هیرمند در استان سیستان و بلوچستان و دریاچه های طشت، مهارلو و بختگان در استان فارس نیز به صورت مستمر انجام می شود که پردازش های انجام شده نشان می دهد، سطح آب دو دریاچه طشت و مهارلو به ترتیب به حدود۳۰ و ۵۵ کیلومترمربع رسیده و بقیه دریاچه ها همچنان بصورت کامل خشک است.
رییس سازمان فضایی ایران با تاکید بر اهمیت و نقش فناوری فضایی در مدیریت مخاطرات طبیعی خاطرنشان کرد: پردازش تصاویر ماهواره ای نشان می دهد از ابتدای سال تا ۳۰ آبان ۱۳۹۷، تعداد ۲۹ روز پدیده گرد وغبار در کشور رخ داده است که استان سیستان و بلوچستان بیشترین تاثیر را داشته است و ۲۱ بار پدیده گرد و غبار این استان را فرا گرفته است و بیشترین فراوانی وقوع گرد و غبار در استان سیستان و بلوچستان، مناطق جنوب و غرب کشور افغانستان، غرب کشور پاکستان، شمال استان سیستان و شرق استان کرمان بوده است.
براری پایش برف را یکی دیگر از سامانه های پایش ماهواره ای زمین در سازمان فضایی ایران دانست و افزود: طی بازه زمانی ۱۸ آبان تا ۱۰ آذر ۱۳۹۷ نتیجه مدل های پردازش تصویر بر روی گذر تصاویر ماهواره ای از کشور نشان می دهد در تاریخ فوق۲۳ استان کشور تحت تاثیر بارش برف قرار گرفته و مساحت محدوده پوشیده شده از برف برای این استان ها حدود ۴۹۴۷۹ کیلومتر مربع تخمین زده شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار