جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات سامانه وب اپلیکیشن "سرباز ماهر" رونمایی شد

 
 

دوشنبه 28 آبان 1397

سامانه وب اپلیکیشن "سرباز ماهر" رونمایی شد

 
 

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: با راه اندازی سامانه سرباز ماهر می توانیم، غنی سازی سرباز و ارتقای بهره وری سرباز را در طول خدمت به گونه ای انجام دهیم که زمینه اشتغال پس از سربازی فراهم شود تا ما بتوانیم معضل اشتغال را نیز به گونه ای در کشور حل کرده باشیم.

به گزارش هموطن آنلاین، سردار سید مهدی فرحی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در نشست خبری رونمایی از سامانه سرباز ماهر با بیان اینکه امروزه بحث کمیت و کیفیت سرباز در عرصه ملی توسعه زیادی پیدا کرده است، گفت: در حال حاضر سرباز به عنوان یک سرمایه ملی محسوب می شود و سالانه بیش از 400 هزار نفر به خدمت سربازی فراخوانده می شوند که حدود 40درصد تحصیلات دانشگاهی دارند، بنابراین با تکرار همه ساله این روند، باید به بحث سرباز توجه زیادی صورت گیرد.
وی گفت: بر این اساس سامانه سرباز ماهر از خردادماه سال گذشته ایجاد شده که بتوانیم غنی سازی سرباز و ارتقای بهره وری سرباز را در طول خدمت به گونه ای انجام دهیم که زمینه اشتغال پس از سربازی فراهم شود تا ما بتوانیم معضل اشتغال را نیز به گونه ای حل کرده باشیم.
وی با اشاره به اینکه فرزندان ذکور بالای 15سال می توانند در این سامانه ثبت نام کنند و از ظرفیت های این سامانه استفاده کنند اظهار کرد: با ثبت نام در این سامانه، باید مهارت های تخصصی و علاقه مندی های ثبت نام کنندگان عنوان شود؛ همچنین یکسری مهارت هایی را در این سامانه به فرد معرفی می کنیم که در گام اول مورد نیاز نیروهای مسلح باشد که حدود 500مهارت در این سامانه وجود دارد و در گام بعدی بحث کشش بازار است که زمینه اشتغال پس از سربازی برایش فراهم شود؛ موضوع مهم تر این است که ما بتوانیم روانشناسی شغلی را نیز به جوانان ارایه دهیم.
سردار فرحی در عین حال از ارایه مشوق هایی به اعضای این سامانه که فعالیت بهتری در دوران سربازی دارند و همچنین فرماندهانی که به این سربازان برای مهارت آموزی کمک های بیشتری می کنند، خبر داد. فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه با حدود 30 وزارتخانه و نهاد در این زمینه صحبت کرده و تفاهم نامه داریم گفت: راههای ارتباطی که جوانان می توانند از این سامانه بهره مند شوند شامل سامانه www.sarbazmaher.ir ، پیام رسان های ایرانی و همچنین اپلیکیشن موبایلی سربازماهر است. وی درباره اهداف کلی این سامانه توضیح داد: ایجاد تعامل دو طرفه این سامانه با جوانان ذکور بالای 15سال، ارایه راهنمای مهارتی و شغلی، توسعه مهارتی، اعمال امتیازات و مشوق ها، بهره مندی بهتر در حین خدمت و آماده سازی و زمینه سازی مناسب برای اشتغال پس از خدمت، از اهداف مهم راه اندازی این سامانه محسوب می شود.
همچنین سردار موسی کمالی، رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در این نشست خبری با بیان اینکه هدف اصلی از راه اندازی این سامانه بحث شناخت توانمندی ها و مهارت هایی است که جوانان ذکور کسب می کنند افزود: این شناخت برای بعد از دوران خدمت برای جوانان کارساز خواهد بود و سرباز ماهر در واقع یک گام جلوتر از خدمت سربازی است.
وی ادامه داد: یکی از ضعف هایی که ما داشتیم عدم شناخت از تخصص جوانانی بود که وارد دوران سربازی می شدند اما با این سامانه، مهارت و علاقه مندی های جوانان، ثبت شده و در حین خدمت سربازی، این اطلاعات غربالگری و بعد از دوران سربازی نیز ارتباط سامانه با سربازان قطع نمی شود تا بر اساس تفاهم نامه هایی که با حدود 30 نهاد و وزارتخانه داریم بتوانیم بستر کاری را برای جوانان فراهم کنیم.
بر اساس این گزارش، سردار ابراهیم کریمی جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز در این نشست خبری با بیان اینکه این سامانه فرصتی را برای جوانان فراهم می کند که بتوانند در فرصت چند ساله مهارت های خودشان را شناسایی، اعلام و قوی تر کنند گفت: با این سامانه زمانی که سربازی دوران خدمتش به پایان می رسد می تواند با داشتن مهارت و تخصص در آن وارد بازار کار شود همچنین سید مصطفی آذرکیش مدیرکل آموزش های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه با توجه به تنوع و گستردگی مشاغل، ضرورت همکاری بین دستگاه ها برای اجرای آموزش های مهارتی اجتناب ناپذیر است گفت: تمام تلاش ما در آموزش و پرورش این است که تا پایان برنامه، 50درصد از دانش آموزان دوران متوسطه دوم در هنرستان ها شاغل شوند که در حال حاضر این آمار حدود 37درصد است. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از اولویت های آموزشی، مهارت آموزی است و با بیان اینکه در حال حاضر حدود هفت هزار و صد هنرستان در کشور مشغول ارایه آموزش هستند گفت: 4400هنرستان کاردانش و 2700هنرستان فنی و حرفه ای در حال فعالیت هستند، 160 رشته مهارتی در شاخه کاردانش و 41رشته تحصیلی در شاخه فنی و حرفه ای داریم که در چهار زمینه صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر، این آموزش ها ارایه می شود.
وی افزود: بیشترین همکاری در حوزه آموزشی را با وزارت کار، وزارت صمت، وزارت جهادکشاورزی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و البته سایر دستگاه ها داریم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار