شنبه 1 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات تجربه‌ای عجیب و متفاوت با واقعیت مجازی!

 
 

چهارشنبه 16 آبان 1397

تجربه‌ای عجیب و متفاوت با واقعیت مجازی!

 
 

سازمان "بنیاد مرز الکترونیکی" (Electronic Frontier Foundation) یا (FFF) آمریکا می‌خواهد تجربه واقعیت مجازی جدید و فوق‌العاده‌ای را در اختیار افراد قرار دهد.

به نقل از انگجت، اخیرا سازمان "بنیاد مرز الکترونیکی" قصد دارد تا با کمک واقعیت مجازی، افراد را قادر به نظارت محیط اطراف همانند دوربین‌های مداربسته کند. هدف بنیاد مرز الکترونیکی از این کار، این است که مردم قابلیت‌های خاص این دستگاه‌ها را درک کنند.
بنیاد مرز الکترونیکی یا بنیاد پیشگام الکترونیک یک سازمان غیرانتفاعی بین‌المللی، بنیانگذاری‌شده در آمریکا است. این بنیاد فعالیت‌های خود را از راه‌های گوناگونی انجام می‌دهد، از جمله فراهم‌آوردن بودجه برای دفاع حقوقی در دادگاه‌ها، فراهم‌آوردن اطلاعات برای دادگاه‌ها، دفاع از افراد و فناوری‌های نو در برابر تهدیدهای قانونی‌ای که بی‌پایه یا گمراه‌کننده تلقی می‌شوند، تلاش برای افشای اعمال خلاف قانون دولت و راهنمایی دولت و دادگاه‌ها است.
کاربران با زدن هدست‌های واقعیت مجازی در یک مکان مجازی به عنوان یک ساکن جوان هدایت می‌شوند و در مواجهه با پلیس قرار می‌گیرند و این قابلیت کاربران را به چالش می‌کشد تا همه فناوری‌های نظارتی مختلفی را که اطراف آنها است، شناسایی کنند.
این برنامه شامل دستگاه‌هایی مانند دوربین‌های بدن، خوانندگان خودکار پلاک‌های اتومبیل، هواپیماهای بدون سرنشین و دستگاه‌های بیومتریک است.
"دیو ماس" (Dave Maass) پژوهشگر ارشد "بنیاد مرز الکترونیکی" طی بیاینه‌ای گفت: ما در عصر نظارت زندگی می‌کنیم و در این عصر دوربین‌های نظارتی دقیق چهره‌ها و پلاک‌های ماشین ما را ثبت و ضبط می‌کنند. هواپیماهای بدون سرنشین از آسمان بر خیابان‌های ما و پلیس‌ها نیز بوسیله دستگاه‌های بیومتریک ، اثر انگشتان افراد را اسکن می‌کنند. اکنون ما با ابزار" Spot the Surveillance VR " که توسعه داده‌ایم، به افراد کمک می‌کنیم تا این فناوری‌های جاسوسی اطراف خودشان را تشخیص دهند و توانایی‌های آن دستگاه‌ها را نیز درک کنند. کاربران می‌توانند این بازی را هم با گذاشتن هدست و هم از طریق یک مرورگر انجام دهند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار