دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری ناسا از پشم گوسفند فیلتر هوا می‌سازد

 
 

چهارشنبه 9 آبان 1397

ناسا از پشم گوسفند فیلتر هوا می‌سازد

 
 

کارشناسان سازمان ملی هوا و فضایی آمریکا(ناسا) تصمیم دارند در آینده از پشم گوسفند نیوزیلندی برای ساخت فیلتر هوای منحصر به فردی جهت تامین هوای مورد نیاز تنفسی سرنشینان سفینه‌های فضایی استفاده کنند.

به نقل از ایتارتاس؛ طبق تصمیم ناسا، فیلتر هوای جدید ساخته شده پشم مرینوس نیوزیلندی برای تامین هوای تنفسی فضانوردانی که قرار است به سفرهای دور و دراز در عمق فضا اعزام شوند بکار خواهد رفت. ناسا تصمیم دارد از این فیلترها در ناو سرنشین‌دار "اوریون" استفاده کند.
نیک داونپورت، مدیر کل شرکت پرورش گوسفند لانکو(sheep company of Lanaco)، هنگامیکه او در مورد وظایف جدید و بلند پروازانه شرکتش صحبت می‌کرد، با شگفتی گفت "من نمی‌دانم این قضیه از کجا شروع شده چون ما در این مورد صحبتی با ناسا نداشتیم و نمایندگان ناسا با این پیشنهاد به دیدار ما آمدند و زمانیکه گفتند که پشم گوسفندان ما برای برنامه فضایی آنها مورد نیاز است بسیار شگفت‌زده شدیم."
شان تان مدیر فناوری لانکو در حال حاضر در هوستون حضور دارد تا تمامی دستورالعمل‌ها و شرایط لازم را که پشم نیوزیلندی باید برای شرکت در برنامه فضایی داشته باشد را از ناسا بگیرد. او در مصاحبه قبل از سفر گفت: "امکان دیدار از هوستون، مرکز فضایی جانسون و گفتگو با مهندسان و دانشمندان رویای دوران کودکیم بوده و البته امروز مسئولیت بزرگ زندگیم است."
نیک داونپورت گفت: پشم گوسفندی که در حال حاضر در فیلترهای هوا استفاده می‌شود به خوبی در بازار آسیا جایگاه خود را نشان داده است. سالهاست که پشم تولیدی دامپروری‌های ما به عنوان یک فیبر کاملا طبیعی که می‌تواند آلاینده های هوا را بگیرد بکار می‌رود و این امر در فضا بسیار مهم بشمار می‌رود. بنابراین انتخاب ناسا، کاملا قابل توجیه است.
اوریون فضاپیمای چند منظوره ناسا که از اواسط سال 2000 در چارچوب برنامه "کانستلیشن"(Constellation) به عنوان جایگزین شاتل فضایی از سال 2011 در دستور کار ناسا قرار گرفت و قرار است در پروازهای اطراف زمین و در آینده ، فرود انسان در مریخ مورد استفاده قرار گیرد. احتمال می‌رود اولین پرواز سفینه در سال 2023 انجام شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار