شنبه 1 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT سرنوشت امنیت سایبری طی ۱۰ سال آینده

 
 

سه شنبه 28 شهريور 1396

سرنوشت امنیت سایبری طی ۱۰ سال آینده

 
 

آینده امنیت سایبری به سختی با سرنوشت فناوری اطلاعات و پیشرفت‌های فضای سایبری گره خورده است.

امروزه اغلب فعالیت‌ها و کارهای ما وابسته به سیستم های رایانه‌ای، فضای مجازی و پرداخت های آنلاین و اینترنتی شده است. به گونه ای که اگر یک روز، تنها یک روز، یکی از این سیستم ها از کار بیفتد و یا قطع شود، تمامی کارهای روزمره ما را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
با این حال، نمی توان بطور قطع از سرنوشت و آینده امنیت سایبری و حفاظت اطلاعات رایانه ای سخن گفت چرا که در جهان امروز هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و آینده جهان ارتباطات را تغییر دهد.
امروزه شاهدیم که شرکت های تجاری اعم از کوچک و بزرگ، سازمان های دولتی و غیر دولتی، بانک ها، آموزشگاه‌ها و موسسات علمی و دانشگاهی، مراکز رفاهی و تفریحی، همه و همه از اینترنت و سیستم های رایانه ای برای تبادل اطلاعات، پرداخت های مالی، ارتباط با مشتریان و سایر خدمات خود استفاده می کنند.
حتی گروهک های تروریستی نیز به منظور ایجاد رعب و وحشت، دیگر از روش های نوین و سرویس ها و شبکه های اجتماعی اینترنتی استفاده می کنند. بدین ترتیب می توان گفت آینده امنیت سایبری و اینترنت بسیار خطرناک‌تر از چیزی است که پیشتر تصور می شد.
هکرها و مجرمان اینترنتی هر روزه به حساب های کاربری اشخاص و سازمان های مختلفی در سراسر جهان حمله می کنند و اطلاعات محرمانه و شخصی بسیاری را به سرقت می برند و از آنها برای منافع خود سوءاستفاده می کنند.
با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورهای مختلف زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته‌اند و آسیب‌ها و خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده‌اند. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، آمار حملات سایبری و هک در سال جاری میلادی ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است.
این روزها خبرهای بسیاری از گوشه و کنار جهان درباره هک شدن حساب‌های شخصی و اینترنتی و حملات سایبری به سرورهای وزارتخانه‌های دولت های جهان به گوش می‌رسد و این امر امنیت اطلاعات محرمانه و خصوصی سازمان‌ها، دولت‌ها و اشخاص بسیاری را زیر سوال برده است.
با همه این تفاسیر، باید گفت که زندگی خصوصی ما بهمراه اطلاعات شخصی مان همه با مساله امنیت سایبری گره خورده و عجین شده است و این امر سبب پیچیدگی و افزایش آسیب پذیری اطلاعات ما شده است.
در تمامی حملات سایبری و هک هایی که امروزه رخ می دهد، باید بدنبال یک انگیزه بود که انگیزه مالی تنها یکی از آنهاست. همانطور که در بالا خاطرنشان کردیم، بسیاری از حملات سایبری با هدف سرقت اطلاعات امنیتی و محرمانه کشورهای مختلف و آسیب رساندن به آنها صورت می پذیرد. بعنوان مثال، دولت سوییس روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سرورهای وزارت دفاع این کشور هدف حملات سایبری قرار گرفته است. همچنین خبرهای دیگری همچون حملات سایبری پی در پی به وزارت های خارجه کره جنوبی و ایتالیا نیز در صدر اخبار امنیت سایبری و حفاظت اطلاعات جهان بود.
حدود دو هفته پیش بود که خبر افشای اطلاعات شخصی و مالی ۱۴۳ میلیون کاربر آمریکایی که از مشتریان یک شرکت گزارش دهنده اعتبار مصرف‌کنندگان در آمریکا بودند، هم منتشر شد. شرکت اکوئیفاکس، بعنوان یکی از سه آژانس برتر در آمریکاست که در رابطه با اعتبار مصرف کنندگان گزارش می‌دهد، پس از آن اعلام کرد که هکرها به اطلاعات خصوصی کاربران این شرکت دسترسی پیدا کردند و احتمال می‌رود ۱۴۳ میلیون کاربر آمریکایی در معرض سوءاستفاده قرار گرفته باشند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار